Jubilarissen bij RKSV Olympia Schinveld

349 Vijf jubilarissen van RKSV Olympia Schinveld zijn afgelopen zaterdag in het zonnetje gezet. Rinus de Bie is 50 jaar lid van de Schinveldse voetbalclub.

25 jaar lid zijn Hub Reubzaet, Chantal Roebroek, Robin Theunissen en Henk van de Raadt. Voor zijn jarenlange inzet binnen de voetbalvereniging ontving Hub Reubzaet de zilveren bondsspeld van de KNVB.

Tijdens de seizoensafsluiting werden de Mini-F, het D2-elftal en het 4e elftal gehuldigd wegens het behalen van het kampioenschap.