JO-17 Schinveld zeker van kampioenschap

Het JO-17 team van RKSV Olympia Schinveld is zaterdag officieus kampioen geworden. De wedstrijd tegen Alfa Sport JO17-2 werd verloren, maar uit de puntentelling blijkt dat het team uit Schinveld niet meer ingehaald kan worden.

Directe concurrent VV De Leeuw uit Brunssum staat 3 punten achter de jongens uit Schinveld en moet nog één wedstrijd spelen. De ploeg uit Schinveld moet nog twee wedstrijden spelen en de verwachting is dat ook daar nog punten gepakt worden.

Het team van de trainers Patrick Keidel, Piet van Dam en Jordan Arentz was tot zaterdag ongeslagen de voorjaarscompetitie doorgekomen.

25981 foto (c) ZO-NWS | Hans van der Haijden