Jensen (24) blijft Roda JC trouw

Voetballer Richard Jensen (24) heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Roda JC. De voetballer verbindt zich met een jaar aan de club met een optie voor nog een jaar.

Met deze vastlegging hebben de Kerkradenaren de centrale verdedigingspost dubbelbezet.

'Centraal achterin waren we nog niet dubbelbezet', zegt technisch directeur Jeffrey van As. 'We zijn blij dat we met Richard een speler met internationale ervaring aan onze selectie kunnen toevoegen.'

De Fin kwam in juli 2018 over van FC Twente. De linksbenige verdediger speelde in totaal dertig wedstrijden voor de Koempelclub. Jensen traint vanaf dinsdag mee met de hoofdmacht en zal zijn wedstrijden spelen met rugnummer 3.

weerfoto september