Jaimy van Dijk nieuwe Parelorde drager

24732 De 49ste Parelorde is uitgereikt aan Jaimy van Dijk. De 29-jarige Brunssumer is onder andere bekend van CarnavalRadio.nl en hij maakt namens de VVD deel uit van de Brunssumse gemeenteraad.

Daarnaast maakt hij zich al jaren sterk voor diverse carnavalsactiviteiten zoals Koning Carnaval. Jaimy is lid van de Kerkstroatnarren en in 2014 was hij prins van de vereniging. Naast de carnaval is hij ook buddy bij Perron045. Daar helpt hij jongeren die een afstand tot school en werk hebben.

Het uitreiken van de Parelorde vond plaats in een afgeladen vol Cafe Rumpenerbeemden en de nominatie kwam voor de 30-jarige als een verrassing.

Sinds 2016 kent de Karnavalsroad Broenssum ook weer de Orde van Verdienste. Die gaat dit jaar naar Jack Theunissen. De café-eigenaar biedt al jaren onderdak aan CV de Brikkebekkesch en is ook nauw betrokken bij de diverse carnavalsactiviteiten in Brunssum.

Kijk hier naar een fotoverslag van de uitreiking van de Parelorde en de Orde van Verdienste >>

 

24735 foto © ZO-NWS | Hans van der Haijden

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019