Jaarboek Historiek 2019 gepresenteerd

27569

De vereniging Historie Schinnen heeft onlangs het jaarboek Historiek 2019 gepubliceerd. Het is een rijk geïllustreerd boek waarin geschiedenis van kerkdorpen en gehuchten van de voormalige gemeente Schinnen centraal staat.

Zo is er onder andere aandacht voor de gevechten in september 1901 en ook de oorlog en bevrijding van Oirsbeek. Ook is er een vers over de Kluisstraat opgenomen in het verzamelwerk. Ook is er een vervolg van Kindje Kindje Keuningske Geboortetradities opgenomen in het boek.

Het jaarboek is verkrijgbaar bij drukkerij van Breugeloffset aan de Hulterweg in Oirsbeek of tijdens de bijeenkomsten van de club in het pand aan de Burgemeester Pijlsstraat in Schinnen. De club komt iedere dinsdag bij elkaar tussen 20.00 en 22.00 uur.

 

weerfoto november

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

┬ę ZO-NWS   2019