Inwoner Jabeek in levensgevaar na val met fiets

23047 Een 57-jarige man uit Jabeek is in Minder-Gangelt ongelukkig ten val gekomen met zijn fiets. Hij raakte daarbij zo zwaargewond dat hij in levensgevaar verkeert.

Hij was woensdagmiddag samen met een vriend uit Heerlen op de fiets onderweg van Schinveld naar Gangelt. Toen ze net de grens gepasseerd waren vielen ze met hun fiets. De inwoner van Jabeek kwam zo ongelukkig terecht dat hij het bewustzijn verloor. De man is naar het ziekenhuis gebracht waar hij is opgenomen.

Tijdens het bevragen van zijn compagnon bemerkte de politie dat deze gedronken had. Daarom werd uit voorzorg bij beide mannen een bloedproef afgenomen om vast te stellen hoeveel de mannen gedronken hadden. De uitslag van deze test is nog niet bekend.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019