Inval vanwege thuisprostitutie in Brunssum

29595

In Brunssum Noord hebben politie en gemeente donderdag een geval van thuisprostitutie opgerold. Vanwege de coronacrisis mogen sekswerkers hun beroep helemaal niet uitoefenen en zijn seksinrichtingen gesloten.

Bij de inval in de woning in Brunssum Noord bleek dat men zich hier niet aan de regels hield. De persoon is niet aangehouden, maar er wordt wel een bestuursrechtelijk traject opgestart.

De Gemeente Brunssum voert samen met het team AVIM van de politie (Afdeling Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel) regelmatig controles uit om mensenhandel en thuisprostitutie tegen te gaan.

Over de illegale situatie op het adres in Brunssum Noord werd overlegd met de Officier van Justitie. Die legde niet meteen een boete op maar laat het over aan de gemeente.

 

Weerfoto mei

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019