Intocht Sinterklaas in Schinnen

Sinterklaas beleefde zondag zijn intocht in Schinnen. De Sint heeft niet zo'n goede herinneringen aan Schinnen omdat hij er enkele jaren geleden bij de intocht van het paard viel. Daarom werd hij nu door de brandweer naar Noeber Beemden gebracht.

Na aankomst nam hij zitting in het gemeenschapshuis waar hij de kinderen ontving. Voor de Sint was het ook de eerste kennismaking met de nieuwe burgemeester Eric Geurts. De eerste burger heette de Sint en zijn Pieten welkom en dankte de brandweermannen voor het veilig afleveren van Sinterklaas en zijn gevolg.

De jaarlijkse intocht van Sinterklaas werd mogelijk gemaakt door Stichting Surplus, de gezamenlijke buurtverenigingen in Schinnen.

Kijk hier naar een fotoreportage van de intocht van Sinterklaas in Schinnen >>

27523 foto (c) ZO-NWS | Jo Schoonbrood