Installatie nieuwe burgemeester live op ZO-NWS

26582

Eric Geurts wordt op donderdag 22 augustus geïnstalleerd als burgemeester van Beekdaelen. Dat gebeurt tijdens een bijzondere raadsvergadering in het gemeentehuis in Nuth.

Bij deze extra vergadering is ook gouverneur Theo Bovens aanwezig. De eerste taak van de kersverse burgemeester wacht al na afloop van de ceremonie: het hijsen van de nieuwe gemeentevlag voor het gemeentehuis in Nuth.

Zowel de installatie en het hijsen van de vlag zijn vanaf 19.00 uur live te volgen op de verschillende kanalen van ZO-NWS.

Eric Geurts neemt de taken over van waarnemend burgemeester Bas Verkerk. Hij was aan de slag sinds Beekdaelen op 1 januari 2019 was ontstaan door de fusie van de gemeenten Onderbanken, Schinnen en Nuth.

 

weerfoto augustus

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

┬ę ZO-NWS   2019