Ingang Pinkpop camping B verwijderd

23200

De ingang van camping B waar vorig jaar na afloop van Pinkpop een dodelijk ongeval plaatsvond is er dit jaar niet meer. Dat blijkt uit de plattegrond van de camping. 

Nu de uitgang aan de Mensheggerweg is geschrapt moeten alle festivalgangers via de Einsteinstraat terug naar hun tent. Pinkpop op Megaland in Landgraaf is komend weekend.

Ook is duidelijk geworden dat de straat waar een groep festivalgangers werd overreden, ook dit jaar niet gesloten is voor het verkeer. Wel is er tot 4.00 uur een snelheidsbeperking van 30 kilometer per uur.

Bij het ongeluk kwam een 35-jarige inwoner uit Heerlen om het leven en drie anderen raakten zwaargewond. De bestuurder van het bestelbusje was ook afkomstig uit Heerlen en meldde zichzelf later bij de politie in Amsterdam. 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019