IBA Actueel: Urban Experience en woontuin Hoensbroek

22242 De nieuwe aflevering van IBA Actueel staat in het teken van het Urban Experience en de Woontuin in Hoensbroek. Beide projecten worden ondersteund door IBA Parkstad.

Het nieuwe gezicht van IBA Actueel, Nira Kakerissa, praat met Toon Hezemans van het Dutch Mountain Film Festival over de opknapbeurt in het centrum van Heerlen. Gevels van panden zoals de Royal bioscoop krijgen hun oude glorie terug.

Bovendien is in de zevende aflevering van IBA Actueel aandacht voor het bijzondere IBA-project in de voormalige Christof Koning school in Hoensbroek. Jongeren met een zorgbehoefte zijn ondergebracht in kleinschalige woonruimtes. Daarnaast is iedereen uit de buurt welkom om een handje te helpen in de tuin.

IBA Actueel is een tv-journaal dat de bewoners van Parkstad met korte bijdragen op de hoogte houdt over IBA. De serie is vanaf woensdagi te zien via de Streekomroep LOO-tv, Omroep Groot Nuth, Omroep Landgraaf en online.

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019