IBA Actueel onder meer over het succes van C-Mill

22118 In de nieuwe aflevering van IBA Actueel aandacht voor C-Mill in Heerlen. Het gaat bijzonder goed met het bedrijventerrein. Met ondersteuning van IBA Parkstad gaat C-Mill beginnen aan een nieuwe fase.

De bewoners van Ransdaal zoeken steun bij IBA. Steeds meer voorzieningen in het dorp verdwijnen of komen onder druk te staan. Dankzij het initiatief Bewoners maken Parkstad kunnen bewoners ideeën aankaarten om hun omgeving beter en mooier te maken.

Verder aandacht voor de populaire fototentoonstelling #parkstadfotografeert. In het gemeentehuis van Schinnen zijn tientallen foto's te zien rond het thema feest.

IBA Actueel is een tv-journaal dat de bewoners van Parkstad met korte bijdragen op de hoogte houdt over IBA. De serie is te zien via Streekomroep LOO-tv, Omroep Groot Nuth en Omroep Landgraaf of online en sociale media.

 

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019