Hoogbejaarde vrouw beroofd

30384

Een 90-jarige vrouw is in Eygelshoven het slachtoffer geworden van een babbeltruc. Dat bracht de politie donderdag naar buiten. 

Het slachtoffer liep dindsdag rond het middaguur met haar rollator over de Molenweg. Aan haar rollator hing een handtas. Nabij de kruising met de Bosweg werd het slachtoffer aangesproken door een vrouw en kind.

Nadat deze onbekende vrouw het slachtoffer enkele vragen had gesteld op een uit een donkere tas tevoorschijn gehaalde tablet, liep zij met het meisje weg in de richting van de Laurastraat. Thuis bemerkte het slachtoffer dat haar beursje met een klein geldbedrag was ontvreemd.

De politie is op zoek naar getuigen die informatie hebben over de onbekende vrouw en haar kind. De verdachte vrouw spreekt goed Nederlands, heeft een slank postuur en is ongeveer 1,60 lang. Ze was gekleed in een zwarte jurk, had een getinte huidskleur en lange donkere haren.

Het meisje was ongeveer 13 jaar oud, droeg een wit jasje, had donkerblond haar en een blanke huidskleur.

 

 

weerfoto Juli

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019