Hoofdtrainer na dit seizoen weg bij RKSV Olympia

Hoofdtrainer Gerard Zweerink gaat de Schinveldse voertbalvereniging RKSV Olympia verlaten. Het contract van de trainer wordt aan het einde van het lopende seizoen beëindigd.

Dat zijn de trainer en het bestuur van de voetbalvereniging overeengekomen. Dat Zweering niet tot 2020 blijft komt omdat hij een aanbod heeft gekregen van de voetbalclub uit Eys.

Het vertrek heeft dus niets te maken met de tegenvallende resultaten van dit seizoen. Dat komt voornamelijk door blessures van enkele spelers.

De Schinveldse voetbalcub moet dus op zoek naar een nieuwe trainer. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij voorzitter Roy Cornelissen via 06 - 507 330 45 of [email protected]