Hippe loungeclub opent op parkeerplaats Roda-stadion

29613

Op de parkeerplaats voor de Music Dome in een hoek bij het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade opent binnenkort een hippe loungeclub: Bloom.

 
Op dit moment is men bezig met de opbouw van het buitenterrein van de nieuwe club. Projectontwikkelaar Hessel Meijer is eigenaar van het pand waar beurs- en conferentiecentrum Music Dome in gevestigd is. "Zie deze nieuwe loungeclub als een soort terras voor de Music Dome", legt Meijer desgevraagd aan ZO-NWS uit. 
 
Volgens Ramon Lückers, mede-eigenaar van de Music Dome zelf, moet dit nieuwe concept als "een zomerbar" worden gezien. "We doen dit samen met onder andere Quadakkers catering. Dus mensen kunnen bij ons in een mooie sfeer eten en natuurlijk heerlijk loungen. Ook voor bedrijven is van alles mogelijk. We vragen geen entree, alleen raad ik aan om in de weekenden te reserveren", aldus Lückers tegen deze omroep. 
 
De deuren van Bloom gaan open op zaterdag 13 juni. De nieuwe loungetent zal blijven staan tot het tweede weekend van september. 
 
Foto artist impression Music Dome
 

weerfoto juni

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019