Herdenking bevrijding start met poster

25373

Ook in Brunssum wordt dit najaar uitgebreid stilgestaan bij de 75-jarige bevrijding van de gemeente. Brunssum heeft daarom een gratis herdenkingsposter laten drukken.

De raamposter is tijdens de openingstijden gratis af te halen bij de gemeentewinkel. De poster is de aftrap van de feestelijkheden. Volgens de gemeente worden met het ophangen van de poster de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en de bevrijders herdacht. 

Van donderdag 19 tot en met zondag 22 september worden de bevrijdingsfeesten in Brunssum gehouden. Dan staan diverse activiteten op het programma. Zo is er een Taptoe op het Koutenveld met diverse toporkesten. Daarnaast is er ook een Ticker Tape parade met historische voertuigen door het centrum van Brunssum. De festiviteiten worden afgesloten met een groots vuurwerk in het Vijverpark.

Ook het Navo hoofdkwartier in Brunssum is betrokken bij de organisatie van enkele activiteiten.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019