Hellenbrand komt 1,8 punt tekort voor finale

Sportschutter Peter Hellenbrand heeft tijdens de WorldCup in Rio de Janeiro de finale net niet weten te bereiken. Hij wist vrijdag uiteindelijk een 17e plaats te behalen op de discipline 10 meter luchtgeweer.

De Brunssumer laat weten dat hij in Brazilië een technisch goede en ook stabiele wedstrijd heeft geschoten. Hij behaalde uiteindelijk 626,1 punten. Daarmee kwam hij slechts 1,8 punt tekort om de finale te bereiken.

Klaar is Peter Hellenbrand nog niet in Rio de Janeiro. Later maandag staat nog de Mixed team wedstrijd met Mandy Mulder op het programma.

weerfoto augustus