Handhaver bijna aangereden tijdens controle

23781

Een toezichthouder is bijna aangereden door een motorcrosser die een stopteken negeerde. Dat gebeurde zaterdag op de Abdissenboschweg in Landgraaf tijdens een handhavingsactie in het buitengebied.

De crosser ging ervandoor met zijn motor die een garagekenteken (groen kenteken) voerde. Overigens hadden op de zelfde plek ook twee scooterrijders geen zin in een controle en negeerden de stoptekens van de ambtenaar. De politie gaat deze voorvallen nader onderzoeken.

Het handhavingsteam hield zaterdag samen met boa's van diverse gemeenten, de natuurorganisatie en de politie een controleactie in de natuurgebieden in de regio. Daarbij werden in totaal 11 bekeuringen uitgedeeld. De meeste bekeuringen werden uitgeschreven op de Brunssummerheide voor het niet aanlijnen van de hond.

In het Stammenderbos in Schinnen bleek dat de illegale fietscrossbaan toch nog door enkele personen gebruikt werd. Ook werden enkele vissers op de bon geslingerd die geen visvergunning of vispas hadden.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019