Haagse woning moordverdachte weer onderzocht

26044

De politie heeft maandag opnieuw de woning van de van moord verdachte Thijs Hermans onderzocht. De 27-jarige man woonde sinds kort in een huis aan de Hooikade in Den Haag vanwege zijn studie.

De in Treebeek opgegroeide Hermans zou op 4 mei in de Scheveningse bosjes in Den Haag een vrouw om het leven hebben gebracht. Ook wordt hij ervan verdacht enkele dagen later op de Brunssummerheide twee inwoners uit Heerlen te hebben doodgestoken. Alle drie de slachtoffers waren hun hond aan het uitlaten.

Uiteindelijk kon hij na twee ontsnappingen uit Vijverdal worden opgepakt door de politie. In het onderzoek werd maandag de woning in Den Haag nog eens doorzocht.

Vorige week werd het voorarrest van de verdachte verlengd en ook moet hij naar het Pieter Baan Centrum voor psychologisch onderzoek.

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019