Goede start voor plantenbieb Heerlen

30320

De plantenbieb die onlangs bij het Maankwartier te vinden is, blijkt een groot succes te zijn. Want na enkele dagen is er al geen plaats meer.

Initiatiefnemer Simon Eurlings plaatste een aantal kistjes met daarin stekjes van vaak tropische planten. Deze kunnen vervolgens gratis geruild worden tegen één of meer nieuwe stekken. Schrijf wel even op een briefje wat voor een soort plant er wordt teruggezet en plaats een foto van het geruilde plantje in het nieuwe onderkomen op social media met de hashtag #maakheerlengroener.

Het idee van de plantenbieb ontstond uit nood omdat de Heerlenaar, die ook in het Maankwartier woont, te weinig plaats heeft in zijn appartement. Als de Moestuinman post hij al enige tijd foto's van het veelal tropische groen op instagram. 

30321 foto © ZO-NWS | Instagram 

weerfoto Juli

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019