Goed weekend voor Schinveldse hardloop-broers

21660

De broers Jorrit en Jesse van der Raadt uit Schinveld hebben dit paasweekend beiden een wedstrijd in het buitenland op hun naam geschreven.

Jorrit won zaterdag in Eupen voor het tweede jaar op rij de 6 km van de Österlauf; zijn jongere broer Jesse kwam Paasmaandag als eerste over de finish bij de Broichbachtallauf.

In Eupen liep Jorrit de 6 kilometer in 19 minuten en 41 seconden. Hij bleef de nummer twee, Tom Reuter, 13 seconden voor. Makkelijk was de overwinning voor de Schinveldenaar niet. Het parcours in Eupen telt veel heuvels en Reuter zat hem voortdurend op zijn hielen.

Jesse van der Raadt kwam maandag als eerste over de finish op de 5 kilometer in Alsdorf. Hij liep de afstand in 19 minuten en 4 seconden. Hij was daarmee een halve seconde sneller dan zijn broer Jorrit die de hele tijd  als haas had gefungeerd.

 

21657 Jorrit van der Raadt bij finish zaterdag in Eupen. 

21658 De start van de 5 kilometer maandag in Alsdorf.

21659 Met Jesse van der Raadt als winnaar van de 5 kilometer.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019