Gestolen oldtimers in XY ungelöst

7182 Gestolen oldtimers die onder andere in Koningsbosch zijn teruggevonden zijn komende week te zien in het Duitse opsporingsprogramma Aktenzeichen XY ungelöst.

Het gaat om 7 kostbare oldtimers waarvan de politie die eigenaren zoekt. Omdat zich in Nederland niemand gemeld heeft, is ook de Duitse politie gevraagd.

Het gaat om oldtimers van de merken Posche en Mercedes en een motor van het merk Indian. Ze werden eind januari aangetroffen bij doorzoekingen in loodsen in Koningsbosch, Arensgenhout, Vlodrop en het Belgische Peer.

De oldtimers zijn omgekat waardoor de politie de originele chassisnummers niet meer aantrof. Uit onderzoek bleek dat ze de afgelopen 15 jaar zijn gestolen in België, Luxemburg, Duitsland of Nederland.

De uitzending van Aktenzeichen XY ungelöst is op 16 juli om 20.15 uur bij de ZDF.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019