Gemeentespeld voor jubilarissen skaatclub

Rolf Wienbröker en John Cremers uit Schinveld hebben de gemeentespeld van Beekdaelen ontvangen. Beiden zijn 40 jaar lid van Skaatclub Ohne Sechs.

De onderscheidingen werden uitgereikt door wethouder Jos Timmermans, tijdens de jaarlijkse feestavond van de kaartclub. De skaatclub werd in 1977 opgericht. Beide jubilarissen werden twee jaar na de oprichting lid.

Rolf Wienbröker is een groot liefhebber van het skaatspel. Hij is ook een muziekliefhebber en daar liet hij anderen van meegenieten op diverse feestavonden, die Rolf als DJ opluisterde. Dat Rolf een trouw lid is blijkt wel uit het feit dat bij nagenoeg bij elke kaartavond en andere activiteiten aanwezig is. Met het behalen van het clubkampioenschap heeft Rolf zijn jubileumjaar 2019 nog extra glans gegeven.

John Cremers kenmerkt zich in al die jaren als een zeer gedreven en verdienstelijk beoefenaar van het skaatspel. Door zijn gedrevenheid en talent kom je hem vaak tegen in de top van de competitie. John wordt omschreven als iemand waarmee het plezierig kaarten is. Vissen is ziujn andere grote hobby. Bij gelegenheid van zijn 40-jarig lidmaatschap van HSV de Hering ontving hij eerder al de gemeentespeld van Onderbanken.

Kijk hier naar de foto's van het uitreiken van de gemeentespelden bij Skaatclub Ohne Sechs >>