Gemeente Heerlen kan groeiend onkruid niet bijhouden

22830 De gemeente Heerlen gaat de strijd aan tegen het onkruid. De afgelopen periode waren het ideale omstandigheden voor het onkruid om fors te groeien.

Wethouder Charles Claessens heeft in het dagblad De Limburger laten weten dat de gemeente het achterstallige onderhoud in de komende weken wil gaan inhalen. Het gaat vooral om de honden uitlaatplaatsen.

Hondenbezitters hebben de laatste weken hun beklag gedaan bij de gemeente en diverse Heerlense politici. Het gaat dan vooral om het veel te hoge gras, dat in de vacht van de honden gaat vastzitten.

Alle gemeenten in Nederland kampen met onkruidoverlast, nadat er een verbod is gekomen op de bestrijding met chemische middelen. Hierdoor kost het onderhoud van groen meer tijd.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019