Gele Hesjes demonstrant in de boeien geslagen

24736 De politie heeft in Heerlen een demonstrant van de Gele Hesjes-beweging opgepakt. De 37-jarige man kreeg het woensdagavond aan de stok met een politieagent.

Een groep demonstranten stond die avond flyers uit te delen op de hoek van de Akerstraat. Toen een motoragent aan de demonstranten vroeg om zich te identificeren schoot dit in het verkeerde keelgat. Ook de versterking kon rekenen op de nodige beledigende opmerkingen van de demonstranten.

De aanhouding van de Heerlenaar verliep niet zonder slag of stoot. De arrestatie werd opgenomen en op Facebook geplaatst. Het filmpje zorgde voor de nodige reacties aan beide fronten.

Een woordvoerder van de politie liet aan 1Limburg weten dat de man is aangehouden voor belediging en na enkele uurtjes in de cel nog diezelfde avond huiswaarts kon.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019