Geen vertrekpremie voor De la Vega

27069

Roda JC zal Mauricio García de la Vega geen vertrekpremie meegeven als hij de club verlaat. 

Dat is het standpunt van de club die zo snel als mogelijk afscheid wil nemen van de Mexicaan, blijkt uit onderzoek van ZO-NWS. Topman Hessel Meijer heeft intern uitgesproken dat hij weigert de in opspraak geraakte Mexicaan, die sinds juni dit jaar in Kerkrade werkzaam is, hoe dan ook een zogenoemde zak geld mee te geven. Dat bevestigen goed ingevoerde bronnen tegenover ZO-NWS.

Meijer heeft besloten dat, wanneer Roda in contact is gekomen met de Mexicaan, het regelen van het afscheid bij Frits Schrouff moet worden gelegd. Dit omdat de vermogende zakenman uit Langraaf officieel gezien de contractpartner van García de la Vega in deze kwestie is.

Roda JC wil hoe dan ook zo snel als mogelijk af van de veelbesproken Mexicaan die vrijdag tijdens de wedstrijd tegen De Graafschap door fans uit het stadion werd gezet. De top van de Kerkraadse club onderzoekt daarom ook het in gebreke stellen van De la Vega. Hij is sinds de 'wegjaagactie' van afgelopen voor mensen van Roda JC onbereikbaar. Statutair directeur Hessel Meijer wilde desgevraagd geen enkel commentaar geven.

 

weerfoto september

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019