GaiaZOO weer het Leukste Uitje

20767 Het GaiaZOO in Kerkrade is door de leden van de ANWB wederom verkozen tot Leukste Uitje van Nederland. Dat is dinsdag bekendgemaakt op de vakantiebeurs in Utrecht. De Efteling en Diergaarde Blijdorp complementeren de top 3.

In totaal brachten meer dan 100.000 mensen een stem uit tijdens de verkiezing. De Kerkraadse dierentuin scoort al jaren goed bij het publiek en zorgt ook regelmatig voor vernieuwing. Zo kwamen in 2017 de rode brulapen naar de dierentuin. Een ander bijzonder hoogtepunt in het afgelopen jaar was de 5 miljoenste bezoeker van park.

Door de komst van de Buitenring is ook de parkeerplaats en de ingang van het park flink onder handen genomen. 

Bij de kleinere attracties in Limburg vielen de Kasteeltuinen in Arcen het Miljoenenlijntje en het Kasteelpark in Born goed in de smaak bij het publiek.

 

20768 foto © LOO-tv | GaiaZOO

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019