Foto-expositie Buitenring krijgt vervolg

24119

De foto-expositie over de Buitenring krijgt een vervolg. De expositie van Heemkundevereniging Brunssum is daarvoor verhuist naar de bibliotheek in Brunssum.

Nog tot medio februari kan in de bieb een uitgebreide collectie aan foto's bekeken worden over de aanleg van de Buitenring. Naast foto's uit de privécollectie van een graafmachinist zijn ook foto's te zien die de Provincie Limburg heeft gemaakt. Tijdens de expositie is duidelijk te zien hoe de nieuwe ringweg zich langzaam vestigde in de regio.

Volgens initiatiefnemer Pieter Vermeulen is de aanleg van de Buitenring een interessante en grote ontwikkeling in de regio. De fotowerkgroep van de Heemkundevereniging heeft dan ook foto's gemaakt van hoe het Brunssumse tracé vorm krijgt en is ingepast in het landschap.

De tentoonstelling is te bewonderen tijdens de openingstijden van de bibliotheek.

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019