Fortuna wint verregende wedstrijd

Na een waterballet in Sittard stapte Fortuna Sittard met drie punten van het veld. Tegen concurrent Excelsior werd het 4-1.

Vooral in de openingsfase begonnen de Rotterdammers fel aan de wedstrijd en moest doelman Alexei Koselev in actie komen. Daarna kwam Fortuna op dreef. Voor rust wisten zij twee maal te scoren.

Ook na rust was het Excelsior die de overhand had en de ploeg wist ook de 2-1 te maken. Fortuna schakelde echter een tandje bij en scoorde nog tweemaal.

Fortuna heeft door de winst meer afstand genomen van degradatieplaatsen. Fortuna steeg naar een negende plaats op de ranglijst. Maar omdat het verschil tussen de nummer 5 en 16 slechts 8 punten is, is nog lang niets beslist.

Kijk hier naar een fotoverslag van de wedstrijd Fortuna Sittard - Excelsior >>

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.