Fortuna verliest laatste wedstrijd van het seizoen

25911

De laatste wedstrijd van het seizoen is Fortuna Sittard zonder punten van het veld gestapt. Fortuna verloor thuis met 1-4 van Feyenoord.

Het eerste doelpunt van Feyenoord liet niet lang op zich wachten. Orkun Kökcū zorgde voor de openingstreffer. Toch liet de ploeg van René Eijer zich niet kennen en bleef goed in het spel zitten. Dat werd vlak voor rust beloond met de terechte gelijkmaker. Ook na rust was Fortuna zeker niet de mindere partij en creëerde zelf ook enkele kansen. 

Echter nadat verdediger Kai Heerings een bal uit de goal sloeg en daarmee een goal voor Feyenoord voorkwam werd de Fortunees met rood van het veld gestuurd. Met 10 man bleek Fortuna niet opgewassen te zijn tegen Feyenoord. De Sittardse verdediging werd door de Rotterdammer in 20 minuten tijd nog drie maal gepasseerd. Het verlies heeft echter geen gevolgen. Fortuna Sittard was al zeker van nog een jaar in de Eredivisie.

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019