Fortuna speelt gelijk tegen De Graafschap

21451

Fortuna Sittard heeft in eigen stadion 1-1 gelijk gespeeld tegen De Graafschap. De afstand met koploper NEC wordt daardoor groter.

Fortuna begon maandagavond voortvarend aan de wedstrijd en had zelfs een aantal fraaie kansen. Na een kwartier werd het spel wat slordiger en daardoor kreeg De Graafschap wat meer voet aan de grond in Sittard. Tarik Tissoudali zag zijn kans schoon en zette De Graafschap op voorsprong. 

Na rust zag Fortuna in dat het echt tijd was puntenverlies te voorkomen. Even zag het er naar uit dat De Graafschap verder op voorsprong kwam, maar tot scoren kwam het niet.

Het voordeel voor Fortuna ontstond pas tegen het einde van de wedstrijd. De Graafschap speler Serrarens werd met rood van het veld gestuurd. Drie minuten voor tijd zette Perr Schuurs de stand gelijk.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019