Fortuna Sittard verliest bij Heerenveen

24367

Fortuna Sittard heeft zaterdagavond verloren van SC Heerenveen. In het Abe Lenstra stadion werd het 3-1 voor de Friezen.

Aanvankelijk zag het ernaar uit dat Heerenveen al in de tweede minuut van de wedstrijd op voorsprong kwam, maar de goal werd afgekeurd vanwege buitenspel. Daarop zette Fortuna toch maar een tandje bij, maar kon niet scoren. Vlak voor rust kopte Daniel Høegh via Wessel Dammers de bal in het doel van Koșelev: 1-0.

In de eerste minuut van de tweede helft kwam Fortuna verder op achterstand via een penalty na een overtreding door Clint Essers. Fortuna reageerde echter snel en Lazaros Lamprou werkte de bal achter de Heerenveen-keeper. Ondanks enkele wissels bleven grote kansen voor Fortuna uit. In de 81e minuut viel de 3-1 en was het duel gespeeld.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019