Fortuna Sittard scoort acht keer in generale repetitie

Fortuna Sittard heeft dinsdagavond de oefencampagne afgesloten met een 8-0 zege op BSV Limburgia.

Verdediger Clint Essers opende in de 32ste minuut de score in Sittard met een harde knal van afstand.

Niet veel later verdubbelde Nassim El Ablak de score. 2-0 was tevens de ruststand. In het tweede bedrijf komt Fortuna op stoom. Lisandro Semedo, die zijn eerste wedstrijd voor Fortuna sinds lange tijd weer speelde, tekende voor de 3-0. Hierna loopt Fortuna verder uit op de Brunssumers door drie doelpunten van de Duitse spits Sebastian Polter en een treffer van Mats Seuntjens. Het achtste doelpunt werd door Limburgia in het eigen doel verwerkt.

Na het wederzien met zijn oude club, nemen de mannen van Kevin Hofland het zaterdagavond in Enschede op tegen FC Twente. In de Grolsch Veste begint voor de Sittardenaren het eredivisieseizoen om 21:00 uur.

weerfoto september