Fortuna Sittard moet koppositie afgeven

21000

Fortuna Sittard heeft zijn koppositie in de Eerste Divisie moeten afgeven aan NEC. In eigen stadion verloor Fortuna vrijdagavond met 1-2 van FC Emmen.

Fortuna kwam al in de 9e minuut op achterstand door een mooi doelpunt van Anco Janssen. Fortuna probeerde nog langszij te komen, maar dat lukte niet echt. Trainer Sunday Oliseh bracht een wissel in het spel en schakelde over van vier naar drie verdedigers. Dat hield echter niet lang stand. In de 25e minuut maakte Alexander Bannink voor FC Emmen de voorsprong groter: 0-2.

De spelers waren nauwelijks uit de kleedkamers of de 0-3 hing al in de lucht. Een schot van Yoeri Loen ging net naast het doel van keeper Santos. Pas in de 72e minuut was het voordeel voor Fortuna. Finn Stokkers kopte de bal fraai in het doel van FC Emmen. Kort daarna scheelde het niet veel of de stand stond gelijk, maar de bal van Vidigal ging net naast. Ook een kopbal van Finn Stokkers in blessuretijd had niet het gewenste resultaat.

Door het verlies en de winst van NEC en Jong Ajax zakt Fortuna Sittard naar de derde plaats.

Kijk hier naar een fotoverslag van Fortuna Sittard - FC Emmen >>

 

21001

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019