Fortuna pakt de punten tegen Den Bosch

21807

Fortuna Sittard heeft belangrijke punten gepakt voor promotie naar de Eredivisie. In Sittard werd het 2-0 tegen FC Den Bosch. Lisandro Semedo en Finn Stokkers waren vrijdagavond de doelpuntenmakers.

Fortuna had van het begin af aan ingezet op een overwinning. Den Bosch werd behoorlijk onder druk gezet en Fortuna had het meeste balbezit. In de 29e minuut schoot Lisandro Semedo de bal feilloos in het net van de tegenstander. Een tweede doelpunt zat er voor de rust niet meer in, het bleef bij een aantal pogingen. 

Na rust stond plots een sterker FC Den Bosch op het veld. Fortuna kreeg het daardoor moeilijk. Een tweede goal werd afgekeurd wegens buiten spel. Wat dat betreft had Fortuna scheidsrechter Mulder niet mee. In de slotfase had Fortuna nog een aantal fraaie kansen. Finn Stokkers zette in de 87e minuut zijn ploeg verder op voorsprong uit een vrije trap van Todd Cantwell.

Met nog twee wedstrijden te gaan neemt de spanning bij Fortuna Sittard toe. Alle ogen zijn nu gericht op het duel maandag van Jong Ajax en NEC. De twee ploegen zitten Fortuna op de hielen.

Kijk hier naar een fotoverslag van Fortuna Sittard - Fc Den Bosch >>

 


Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019