Fortuna komend weekend later aan de bak

Fortuna Sittard komt zondag pas later aan de bak. De KNVB heeft de wedstrijd tegen Emmen verschoven van 14.30 uur naar 20.00 uur.

De verschuivingen zijn noodzakelijk, omdat vier nederlandse voetbalclubs zich hebben geplaatst voor de poulefase van de Champions League en de Europa League. De verschuivingen komen voor de clubs niet helemaal uit de lucht vallen. In onderling overleg is besloten dat de clubs, die aan Europese competities deelnemen, zo goed mogelijk voor de dag moeten komen.

De oorzaak dat de wedstrijd van Fortuna moet verschuiven is te zoeken bij de interlands die deze week gepland staan. Daardoor kan de Sittardse club pas vanaf vrijdag weer beschikken over enkele internationals.

weerfoto oktober