Fortuna keeper maanden uit de roulatie

24668 Rowen Koot is nog enkele maanden uit de roulatie. De keeper van Fortuna Sittard heeft zich tijdens de winterstop laten opereren aan zijn meniscus.

De derde keeper van Fortuna beschadigde zijn knie tijdens een training. Koot en Fortuna hebben er voor gekozen om de meniscus te hechten om op deze manier een betere bescherming te creëren op langere termijn. Door de keuze om het beschadigde deel niet te verwijderen wordt wel een langere revalidatietijd op de koop genomen.

Aykut Özer is normaal de eerste keuze bij Fortuna. Echter vanwege een rode kaart is hij na de winterstop nog één wedstrijd geschorst. Daarom neemt Aleksei Koselev op zondag 20 januari plaats onder de lat. Fortuna moet het dan in een uitwedstrijd opnemen tegen de Graafschap.