Fortuna huurt verdediger en middenvelder

31205

De verdediging van Fortuna Sittard wordt voor één seizoen versterkt met Jaroslaw Jach. De centrale verdediger wordt gehuurd van Crystal Palace.

Volgens technisch manager Sjors Ultee beschikt Jach door zijn ervaring over leidinggevende kwaliteiten, die de verdediging van Fortuna Sittard goed kan gebruiken.

Ook Jach is blij dat hij door deze tijdelijke overstap in actie kan komen voor de Sittardse ploeg. De lange verdediger heeft 130 wedstrijden in het betaald voetbal op zijn naam staan.

Op de laatste dag van de transfermarkt heeft Fortuna ook nog de 24-jarige Samuel Moutoussamy binnengehaald. Ook de Congolese middenvelder wordt voor één seizoen gehuurd. Hij komt over van het Franse FC Nantes. Samuel is een creatieve middenvelder die echter ook op de flanken goed uit de voeten kan. 

Beide spelers komen na het spelen van de interland wedstrijden over naar Sittard.  

Fortuna staat momenteel op een zestiende plaats in de ranglijst met slechts één punt uit vier wedstrijden. Op zondag 18 oktober neemt de ploeg van Kevin Hofland het op tegen FC Emmen. 

weerfoto oktober

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019