Fortuna enkele uren later aan de bak

26378

De eerste wedstrijd van Fortuna Sittard in het nieuwe seizoen van de Eredivisie is verplaatst. De wedstrijd van zondag 4 augustus begint om 20.00 uur in Alkmaar. 

Daarmee is het de eerste wedstrijd van de Eredivisie die op zondagavond wordt gespeeld. De wedstrijd tegen AZ zou aanvankelijk om 16.45 uur beginnen. Echter omdat AZ het enkele dagen vantevoren in de Europa League opneemt tegen BK Hächen in Zweden heeft de ploeg uit Alkmaar gevraagd of de wedstrijd verschoven kan worden.

De KNVB heeft ingestemd met het verschuiven van de wedstrijd. De voetbalbond had plannen om dit jaar zondagavond wedstrijden in te voeren om ploegen die deelnemen aan wedstrijden in het buitenland wat meer tijd te gunnen. Die plannen werden echter van tafel geveegd. Nu bekijkt de voetbalbond de aanvragen per stuk.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019