Fortuna door in bekercompetitie

27334

Met de overwinning op ADO Den Haag heeft Fortuna zich geplaatst voor de volgende ronde van de bekercompetitie. Donderdag stuurde Fortuna hun tegenstander met 3-0 terug naar Den Haag.

Trainer Sjors Ultee had diverse wijzigingen doorgevoerd in zijn ploeg. In totaal bleven zes spelers van de ploeg van zaterdag op de bank zitten. In het eerste deel van de wedstrijd was vooral ADO Den Haag de sterkste ploeg. Pas na een half uur kwam Fortuna beter in hun spel. In de eerste helft kwamen beide ploegen niet tot scoren.

In de 58e minuut zorgde een penalty na een overtreding op Felix Passlack ervoor dat de 1-0 op het scorebord kwam. Niet veel later was het weer raak. Toen werd een hoekschop benut. Agim Zeka gooide met het derde doelpunt voor Fortuna de wedstrijd op slot.

Volgende week staan de ploegen overigens weer tegenover elkaar. Dan wordt er in het Fortuna Stadion gespeeld in de Eredivisie.

 

weerfoto oktober

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019