Forse wateroverlast in Oirsbeek

22195 Het noodweer dat woensdagavond over de regio trok heeft voornamelijk in Oirsbeek voor de nodige water- en modderoverlast gezorgd. Vooral straten die aan de rand van het kerkdorp liggen kwamen blank te staan.

Maar ook op de Provincialeweg werden bestuurders geconfronteerd met water en modderstromen. Door de landelijke ligging stroomde er ook de nodige modder van de landerijen het dorp in.

Voor zover bekend bleef de wateroverlast in woningen en garages beperkt. Wel moesten enkele kelders worden leeggepompt.

Ook in Ransdaal zorgde de hevige regen voor de nodige overlast. Door de wegwerkzaamheden aan één van de hoofdwegen van het dorp werd het daar één grote modderboel.

Aan de Duitse kant van de grens ging het er een stuk onvriendelijker aan toe. Daar werd bij Mönchengladbach een dorp getroffen door een tornado met de nodige schade tot gevolg.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019