Flinke brand in woning Amstenrade

22450

In Amstenrade heeft zondagavond laat een flinke brand gewoed in een woning aan de Kasteelstraat. De vijf bewoners, een man en een vrouw en hun drie kinderen, konden met hulp van de buren de brandende woning ontvluchten.

Ook twee honden werden gered. Drie personen hadden teveel rook ingeademd en werden daarom door de ambulancedienst nagekeken.

De brand breidde zich snel uit tot de benedenverdieping, de slaapkamers en de zolder. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het pand naar buiten. De brandweer wist te voorkomen dat de brand kon overslaan naar de naastgelegen woning.

Door de brand is de woning tijdelijk onbewoonbaar. De getroffen familie heeft de nacht elders moeten doorbrengen. Hoe de brand is ontstaan is volgens de brandweer nog niet bekend.

 

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019