Finse spits voor Fortuna

Fortuna Sittard heeft een nieuwe spits binnengehaald. De 23-jarige Rasmus Karjalainen heeft een contract voor maar liefst vier seizoenen getekend.

Het contract in Sittard is het eerste buitenlandse contract voor de Finse international. Karjalainen speelde bij Kuopion Palloseura. Deze club speelt op het hoogste niveau in Finland.

Technisch manager Sjoers Ars is blij dat Fortuna de aanvaller voor een kleine vergoeding over kon nemen. Het is overigens niet de enige Fin die het komende seizoen aan de slag gaat bij Fortuna. Eerder maakte de club bekend dat de 18-jarige Patrik Raitanen ook naar Sittard komt.

Op het middenveld versterkte Fortuna zich eerder al met de Belg Adnan Ugur.