Feyenoord wint slag om Mark Diemers

Voetballer Mark Diemers mag zich officieel Feyenoorder noemen. De middenvelder heeft in de Kuip een contract getekend voor drie jaar.

Het leek er een tijd op dat FC Groningen de slag om Fortuna's smaakmaker zou winnen. De Groningers hadden een akkoord bereikt met de Sittardenaren, maar de speler zelf moest nog het jawoord geven en dat bleef uit.

Ondanks dat de stap om van een degradatiekandidaat naar een traditionele top drie-ploeg te gaan, liggen er voor Diemers mogelijkheden in Rotterdam. Feyenoord zwaait deze zomer vier middenvelders uit en kreeg daar, tot dusver, enkel Wout Burger voor terug. Daarnaast schijnt Feyenoord's ruwe diamant Orkun Kökcü, eveneens een middenvelder, in de belangstelling te staan van diverse Europese topclubs.

Het bedrag dat de Rotterdammers neer hebben gelegd voor Diemers is niet bekendgemaakt.