Fanfare St. Lambertus naar Peeltoernooi

Fanfare St. Lambertus uit Schinveld neemt op 15 en 16 juni deel aan het Peeltoernooi in Meijel. Op zaterdag 15 juni moet de drumband van de fanfare aan de bak.

Vanaf 13.00 uur brengt de drumband vier muziekstukken ten gehore.

Een dag later is het om 14.00 uur de beurt aan het fanfare-orkest. De fanfare hoopt op veel ondersteuning vanuit het thuisfront. Voor wie de trip naar de Peel toch net iets te ver is houdt de vereniging ook een openbare generale repetitie.

Deze vindt op donderdag 13 juni plaats in het verenigingslokaal in Schinveld en begint om 19.30 uur.