Extra wachttijd voor VGZ verzekerden

26617

VGZ-verzekerden moeten bij de Zuyderland ziekenhuizen voor een aantal behandelingen rekening houden met een extra wachttijd. Dat komt omdat het budget voor zorgverzekeraar VGZ bijna op is.

Dat het budget nu al bijna op is komt door een hoger aantal VGZ-verzekerden die zich hebben laten behandelen in de ziekenhuizen in Heerlen en Sittard. Het is niet voor het eerst dat verzekerden van VGZ met dergelijke maatregelen geconfronteerd worden.

Voorlopig geldt de extra wachttijd voor de vervanging van een heup- of knie, liesbreuk, staaroperatie of bepaalde aandoeningen aan keel, neus en oor.  

Voor andere zorgaanvragen geldt deze beperking niet. Ook spoedgevallen, kinderen en mensen die al onder behandeling zijn krijgen niet te maken met een langere wachttijd.

 

weerfoto augustus

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019