Extra lange aflevering Buitenring over economie en toerisme

22483

De Buitenring vergroot de leefbaarheid in Parkstad. Ook de bereikbaarheid en vindbaarheid van bedrijventerreinen en toeristische attracties wordt daardoor beter, hetgeen een impuls geeft aan de werkgelegenheid.

In een extra lange aflevering is een aantal ondernemers gevraagd hoe zij denken over de kansen die de Buitenring op het terrein van economie en toerisme biedt.

Verder aandacht voor het centrale hart van waaruit het werk aan de Buitenring wordt gecoördineerd. In de bouwkeet in Nuth zitten provincie en aannemerscombinatie naast elkaar. Velen hebben in de loop der tijd al kennis gemaakt met het infocentrum.

Deze extra lange aflevering over de Buitenring is woensdag, donderdag en vrijdag op de hele uren te zien op LOO-tv. Of bekijk de aflevering hier online.

 

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019