Expositie heemkundevereniging krijgt kerstsfeer

De foto-expositie van Heemkundevereniging Brunssum is vernieuwd en heeft kerstsfeer gekregen. Sinds september zijn er in een leegstaand winkelpand aan de Kerkstraat in Brunssum wisselende exposities te zien.

Dit in het kader van het 20-jarig jubileum van de vereniging. Volgens de organisatie zijn al veel mensen naar de fotocollectie en de modelauto's en miniaturen komen kijken.

Zowel de foto's als de miniatuurauto's wisselen regelmatig dus regelmatig een kijkje nemen loont. Met de feestdagen voor de deur zijn er veel winterse foto's van Brunssum te bewonderen. In de etalage heeft het nostalgisch hofje een kerstsfeer gekregen.

De tentoonstelling is in november en december iedere zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur en op zondag 22 december van 14.00 tot 16.00 uur geopend.

weerfoto november