Europesetreffen van carnavalsjeugd

24694 De vereniging voor Närrische Europäische Jugend organiseert voor de derde maal een Europees treffen voor de carnavalsjeugd. Het evenement vindt voor het eerst in Nederland plaats.

Mondo Verde in Landgraaf is op zaterdag 19 januari de plaats waar vanaf 12.00 uur zo'n 500 jeugdige carnavalisten van 35 carnavalsverenigingen uit Nederland, Duitsland en België samenkomen. Eerder vond het evenement plaats in Stolberg en Würselen.

Het moet een gezellige dag worden met een uitgebreid programma, dat mede mogelijk is gemaakt door de Provincie Limburg en de Gemeente Landgraaf.