Eric van der Luer definitief weg bij Roda

26822

Eric van der Luer gaat definitief weg bij Roda JC. Hij krijgt een vertrekregeling, zo heeft de club woensdagavond bekend gemaakt.

De oud-speler en de club hadden al enige tijd een conflict over het salaris. De voormalig middenvelder zou na zijn tijdelijk trainerschap van het eerste elftal weer een rol gaan krijgen in de jeugdopleiding. Maar Van der Luer was het niet eens met het contract dat hem werd aangeboden. 

Roda wilde vanwege de financiële situatie het salaris flink terugschroeven. Daartegenover stond wel een bonus voor goed gedrag.

De twee partijen konden het niet met elkaar eens worden. Na de tussenkomst van arbitragecommissie van de KNVB heeft Roda een vertrekregeling getroffen met Eric van der Leur.

 

weerfoto september

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019